Avero Achmea autoverzekering

Een bekend bedrijf dat autoverzekeringen bied, dat is Avero Achmea zeker weten. Het bedrijf heeft dan ook veel klanten en bied een groot aanbod Daan verschillende soorten dekkingen met verschillende polisvoorwaarden.

Daarnaast heeft het afsluiten van een autoverzekering bij Achmea veel verschillende voordelen. Wat deze voordelen zijn, en de verschillende dekkingen en voorwaarden vertellen wij aan je.

De voordelen van het afsluiten van een auto verzekering bij Achmea

Een belangrijk voordeel van Achmea is dat je veel verschillende manieren hebt om de schade te melden. Zo kun je ervoor kiezen om via de apps van Avero een schade door te geven, en daarnaast kun je via de app ook alle verzekeringen bekijken die je hebt bij Achmea.

De zorgpolis van Avero Achmea

Zo kun je bijvoorbeeld ook een zorgpolis, of een andere aanvullende verzekering bij deze verzekering afsluiten. Daarnaast heb je bij Achmea ook de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen, waarna je snel geholpen word.

De klantenservice van Avero

Op het internet zijn er dan ook veel goede beoordelingen te vinden over de klantenservice, die je snel te hulp staat en daarnaast erg vriendelijk is. Ook is het mogelijk om via de website een schade direct in te vullen, waarna hij meteen in het systeem staat.

Een ander voordeel van de verzekering is de 24/7 service wat inhoud dat ze altijd bereikbaar zijn. Of je nou een vraag hebt en/of een schade wilt claimen, de medewerkers helpen je 24/7 en dus hoef je nooit te wachten.

Daarnaast heeft een autoverzekering bij Avero als voordeel dat op het moment dat je auto totaal loss is, of bij een diefstal, je maar liefst 3 jaar aanschafwaarde terug krijgt van de auto.

Vervangend vervoer is bij Avero geen probleem

Tot slot bied Avero ook vervangend vervoer op het moment dat jouw auto gerepareerd moet worden. Dit vervangende vervoer word helemaal gratis gedaan, en is alleen geldig op het moment dat je een reparatie van jouw auto laat uitvoeren bij een aangesloten garage van Achmea.

Om te weten welke garages dit zijn, en welke het dichtste bij jou ligt, kun je het beste even contact met Achmea opnemen.

De bonus ladder

Een ander voordeel van Avero Achmea is het feit dat ze een zeer goede bonus en malus ladder aanbieden. Zeker voor gebruikers die amper last hebben van schade kan deze bonus zeer hoog oplopen, met als gevolg dat er maar een klein bedrag hoeft te worden betaald voor de auto verzekeringen.

De bonusmalus-regeling van Avero

Op het moment dat u zelfs 5 jaar rijd zonder enige schade kun je een korting krijgen van maar liefst 25%. En op het moment dat je 10 jaar lang geen schade hebt krijg je een kortingspercentage van 60%.

Dit houd in dat je dus maar 40% van de oorspronkelijke premie hoeft te betalen. En als je het lukt om maar liefst 20 jaar te rijden zonder enige schade, dan hoef je maar 25% van de premie te betalen.

De verschillende verzekeringen en hun dekkingen

Net zoals bij de meeste verzekeringen kun je ook bij het Avero kiezen uit de 3 bekende modellen. Zo is er de WA, de WA+ verzekering en de all risk verzekering.

Bij de WA verzekering krijg je hulpverlening na een ongeval, en daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf de pechhulp mee te verzekeren. Deze WA verzekering is een van de goedkoopste van Nederland, en is verplicht om te hebben. De verschillen zijn toch best groot als je kijkt naar verzekeraars als Delta Lloyd, ASR, Nationale Nederlanden en Nowgo.

De schade die je toebrengt aan anderen

Door de WA verzekering verzeker je jezelf tegen schade die je brengt aan de auto en/of spullen van anderen. Deze verzekering is dan ook verplicht en zorgt ervoor dat je niet meer hoge kosten komt te zitten bij een groot ongeluk.

De tweede verzekering waarvoor je kunt kiezen bij Avero is de WA + . Deze verzekering bied veel meer dekkingen dan de standaard WA verzekering. Zo krijg je altijd de waarde terug van een auto op het moment dat deze gestolen word en/of total loss gaat.

Ook word schade door brand en natuur vergoed. Op het moment dat er bijvoorbeeld een aanrijding met een dier ontstaat, of dat er door bliksem schade aan de auto ontstaat, dan word dit vergoed door de WA + verzekering.

Ruitschade en inbraak kan natuurlijk ook altijd voorkomen. Wij kunnen je dan ook zeker aan om je hiervoor te verzekeren. Bij Avero gelden goede tarieven en daarnaast word schade bij een inbraak, en bij een poging tot inbraak vergoed.

De pechhulp kun je zelf aan of uit zetten, zowel in het binnen als buitenland. Zo kun je dus zelf aanpassen of je dit aan of uit wilt zetten met als gevolg dat de premie omhoog of omlaag zal gaan.

Wat bied de all risk verzekering?

Naast de zeer goede service van Avero krijg je veel meer bij het afsluiten van een all risk verzekering. Een zeer belangrijk onderdeel dat word vergoed bij de all risk verzekering, en niet bij de anderen, is dat alle schade aan de eigen auto verzekerd word.

Zelfs op het moment dat het uw eigen schuld is, word de schade toch uitgekeerd. Zeker voor diegenen die af en toe wel eens een klein ongelukje hebben en/of een botsing hebben en/of ergens tegen aan rijden, kunnen wij deze all risk verzekering zeker weten aanraden.

Aanvullende verzekeringen en uitsluitingen

Bij Avero heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullende verzekering. Zo kun je kiezen voor rechtsbijstand verkeer waardoor je met een nog beter gevoel de weg op kunt gaan.

En op het moment dat je wilt dat de inzittenden een schade vergoeding krijgen is het belangrijk om een schadeverzekering inzittenden af te sluiten. Maar ook op het moment dat er een groot ongeluk plaats vind, heb je hiervoor een aparte verzekering nodig.

De ongevallen inzittendenverzekering zorgt ervoor dat er een vergoeding word betaald op het moment dat iemand een ernstig ongeluk krijgt en/of overlijd.

Avero betaalt niet uit op het moment dat iets door opzet word gedaan en/of er gereden word zonder rijbewijs. Het zelfde geldt voor gebruik van alcohol of drugs achter het stuur.

Vergelijker

Summary
Review Date
Reviewed Item
Avero Achmea autoverzekering review
Author Rating
51star1star1star1star1star