Ditzo autoverzekering

Een betrouwbare autoverzekering afsluiten, dat kun je zeker doen bij Ditzo. De ditzo autoverzekering is en bekend merk sinds 2007. Dit bedrijf vind de klant dan ook erg belangrijk en zorgt ervoor dat jij je helemaal nergens zorgen over hoeft te maken nadat je een ongeluk hebt en/of schade hebt gereden.

Ditzo neemt alle zorg uit handen

Het bedrijf wilt alle zorg uit jouw handen nemen en daarna kun je via het internet alles regelen. Het bedrijf Ditzo is een onderdeel van het bekende en betrouwbare moeder bedrijf ASR. Dit bedrijf ASR bied veel verschillende bedrijven die actief zijn in diverse branches. Zo kun je voor verschillende schade bedrijven, pensioenen en zorgverzekeringen terecht bij 1 van de bedrijven van Ditzo.

Transparantie en eerlijkheid

Ditzo vind het erg belangrijk om erg transparant en eerlijk te zijn. Daarom zul je ook altijd bij alle verzekeringen duidelijke informatie vinden over de kosten van de verzekering en daarnaast krijg je ook informatie over de voorwaarden van de verzekering, en de verschillende dekkingen die worden gegeven.

Is Ditzo de beste auto verzekering?

Een goede autoverzekering vind je dus bij Ditzo. Al sinds 2007 kun je bij dit bedrijf terecht voor een betrouwbare en goede autoverzekering. Dit bedrijf krijgt op het internet een gemiddelde beoordeling van een 8,1, wat natuurlijk ontzettend goed is. Andere goede verzekeringen zijn Delta Lloyd, ASR, Nowgo, Ditzo en Lancyr.

Net als bij de meeste verzekeringen heb je bij Ditzo de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende verzekeringen. Ten eerste is er de WA Autoverzekering. Deze verzekering is door de Nederlandse overheid verplicht gesteld voor elke inwoner en houd in dat alle schade aan derden verzekerd word.

Deze verzekering is verplicht gesteld, en hier kun je dan ook niet onderuit komen. Deze WA autoverzekering heeft een premie die vaak niet al te hoog is, omdat dus ook slechts alleen de basis kosten gedekt worden.

Beter verzekerd de weg op

Om nog beter en veiliger de weg op te gaan kun je ook kiezen voor een casco beperkte auto verzekering. Deze verzekering dekt de schade die je maakt aan anderen. Op het moment dat je bijvoorbeeld een andere auto rijd, en deze auto heeft schade, dan vergoed de verzekering de kosten van deze schade.

Maar ook op het moment dat door een brand en/of diefstal er schade aan de auto komt word deze vergoed. Uiteraard kan er ook een poging tot diefstal plaatsvinden waardoor je auto niet gestolen word, maar er toch wat kapot gaat. In dit geval kun je de schade ook terug krijgen van de verzekering, mits je dus een casco beperkte verzekering hebt afgesloten.

De Casco All Risk verzekering van Ditzo

De Casco all risk auto verzekering is bij alle verzekeraars een verzekering die erg veel word afgesloten en zeer populair is. Dit is dan ook omdat deze verzekering alle schade dekt die jij maakt aan anderen, en daarnaast word ook alle schade gedekt aan jouw eigen auto. Op het moment dat er een botsing / ongeluk plaatsvind hebben vaak beide partijen schade en hier last van.

Uiteraard is het fijn als de schade aan de anderen gedekt word, maar wanneer de schade aan jouw auto ook word gedekt scheelt dit erg veel geld. Veel mensen vragen zich af of er wel word uitgekeerd op het moment dat blijkt dat jij de schuldige bent van het ongeluk, wij kunnen je vertellen dat Ditzo ook in dit geval betaald.

Alleen op het moment dat er sprake is van een opzet, word er uiteraard niet uitgekeerd. Dit is dan ook een uitsluiting van de verzekering. Het zelfde geld voor als je met teveel drank en/of drugs achter het stuurt en hierdoor een ongeluk krijgt.

De schade hiervan word niet gedekt door de auto verzekering. Wat wel vergoed word door de alle risk auto verzekering, en niet door de andere twee verzekeringen, is alle storm en rustschade.

De verschillende voordelen die Ditzo bied

Een zeer belangrijk voordeel dat Ditzo bied is het feit dat op het moment dat je weinig kilometers rijd, je erg weinig premie hoeft te betalen. Op het moment dat je minder dan 10.000 kilometer per rijd, kun je een lage premie krijgen.

Maar ook voor diegenen die rijden tussen de 10 en 15 duizend kilometer per jaar kunnen genieten van een mooi tarief. Je betaalt dus alleen maar de premie voor het aantal kilometers dat je daadwerkelijk rijd. Ideaal voor diegenen die niet zo veel rijden.

Daarnaast heeft Ditzo als voordeel dat ze een faire schadeafhandeling hebben. Dit houd in dat je na afloop van de schade een goede hulp krijgt en ook zorgt het bedrijf ervoor dat de schade snel en vakkundig word opgelost.

Jij hebt het immers al druk zat. Doordat Ditzo een goede afhandeling van de schade heeft, die snel en vakkundig verloopt, krijgt het bedrijf op internet een gemiddeld cijfer van een 8,8, wat ontzettend hoog is.

Daarnaast levert het bedrijf een aantal schade garanties die zeker de moeite waard zijn. Zo garandeert het bedrijf dat ze 24/7 bereikbaar zijn voor schade claims, en voor vragen over schade.

Ook worden de reparaties altijd gedaan door herstellers die zorgvuldig zijn uitgekozen. Ook begint de reparatie aan je auto meteen en krijg je op het moment dat je auto total loss is snel je geld. Verder heeft het bedrijf als voordeel dat je nooit geld hoeft voor te schieten. Ook bied Ditzo een goede haal en breng service.

De Haal en breng service

Op het moment dat jij een aanrijding hebt gehad, is dit natuurlijk erg vervelend. Daarom bied Ditzo een speciale haal en breng service wat inhoud dat je auto direct word opgehaald, overal in Nederland.

Terwijl jouw auto word opgehaald krijg je ene gratis leenauto mee zodat je gewoon de weg op kunt gaan. En het repareren van de auto gebeurt altijd met een goede garantie van 4 jaar, zodat jij je hier helemaal geen zorgen over hoeft te maken.

Op het moment dat jouw auto gerepareerd is, en je de vervangende auto wilt inleveren, dan kun je dit overal doen in Nederland. Er zijn hier dan ook veel locaties voor.

Vergelijker

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ditzo autoverzekering review
Author Rating
51star1star1star1star1star