Klaverblad autoverzekering

Een betrouwbare en degelijke autoverzekering, dat is de klaverblad autoverzekering zeker weten. Deze autoverzekering bestaat al sinds een lange tijd, en klaverblad zelf bestaat al sinds 1850.

Klaverblad heeft verschillende verzekeringen

Bij het bedrijf kun je kiezen uit verschillende auto verzekeringen met verschillende premies en verschillende voorwaarden en dekkingen. Uiteraard bied klaverblad, net als veel andere verzekeringen, ook de mogelijkheid om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Wat deze aanvullende verzekeringen voor de auto zijn, en wat de dekkingen hiervan zijn, dat vertellen wij verderop. Waarom zou je moeten kiezen voor en verzekering bij Klaverblad?

De voordelen van deze verzekering van Klaverblad

Er zijn verschillende redenen waarom je bij dit bedrijf je verzekering voor de auto zou moeten afsluiten. De eerste reden is dan ook dat de schade zeer snel word uitbetaald.

Fijn voor jou en voor de andere partij

Dit is wel zo fijn voor jou zelf en uiteraard ook voor de andere partij. Een ander voordeel is dat je zelf een garage kunt uitkiezen waar je de auto wilt repareren, op het moment dat deze schade heeft opgelopen. Zo kun je kiezen voor en garage in de buurt van jouw woonplaats, maar uiteraard kun je de auto ook direct laten repareren in een garage in de buurt van het ongeluk.

Geen bijkomende kosten naast de premie

Verder heeft deze verzekering geen bijkomende kosten die er ontstaan naast de premie. Veel verzekeringen vragen namelijk nog een bijkomende polis kosten en daarnaast zijn er vaak ook administratie kosten.

Van deze twee kosten heb je dus nooit last bij deze verzekering. Een ander voordeel is dat het eigen risico standaard ligt op een bedrag van 100 euro. Bij hoge kosten hoef je dus nooit zelf diep in de buidel te tasten.

Altijd 14 dagen bedenktijd bij Klaverblad

Tot slot heb je altijd 14 dagen bedenktijd bij deze verzekering, en kun je altijd vrijwillig de verzekering opzeggen, in deze 14 dagen. Verder krijgt de verzekering een gemiddeld cijfer van een 8.2, die gebaseerd is op maar liefst 468 beoordelingen, kortom een goede beoordeling.

De verschillende verzekeringen die je kunt afsluiten

Ten eerste kun je kiezen voor een WA verzekering die verplicht is. De term WA is een afkorting voor wettelijke aansprakelijkheid. Deze verzekering keert een bedra van maximaal 6 miljoen uit bij letsel en/of overlijden. Daarnaast is er een verzekerd bedrag voor de aansprakelijkheid bij schade aan spullen dat tot maar liefst 2,5 miljoen oploopt.

De verzekerde bedragen van Klaverblad

De verzekerde bedragen zijn zowel bij wa, wa beperkt casco, en bij de wa volledig casco, hetzelfde. Wel is het zo dat bij de wa beperkt casco, ook wel de WA + genoemd, schade aan de eigen auto door een aantal zaken vergoed word.

Op het moment dat jouw auto door brand of een ontploffing schade oploopt word dit vergoed. Hetzelfde geld voor schade door een diefstal en inbraak en door storm of hagel schade. Ook steenslag kan ontstaan bij jouw auto, rustschade die is ontstaan door deze steenslag, word vergoed door de WA + beperkte casco verzekering.

WA + volledig casco bij Klaverblad

Tot slot is er ook nog de WA + volledig casco, waarbij de verzekerde bedragen hetzelfde zijn als bij de WA en daarnaast word de schade aan de eigen auto door de boven genoemde zaken ook vergoed bij de WA+ volledig casco.

Echter word er bij de volledig casco ook schade door een verkeersongeluk vergoed en ook is er een nieuwwaarde regeling die ingaat op het moment dat jij de auto verlies en/of de auto gestolen word. Hierdoor kun je het volledige verzekerings bedrag vergoed krijgen.

Aanvullende verzekeringen

Uiteraard kun je ook kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen. De royaal verzekering kun je uitbreiden met een extra verzekering zodat je met een nog veiliger gevoel de weg op kunt gaan.

Een veel gekozen verzekering is de schadeverzekering inzittenden. Met deze verzekering word de schade aan een bestuurder en/of een passagier vergoed die ontstaat door een ongeluk. Bekijk ook snel andere verzekeringen van Delta Lloyd, Ditzo, ASR en Lancyr.

Denk aan andere schade

Hierbij moet je denken aan de schade aan het lichaam, zoals letsel en/of overlijden, maar daarnaast word ook de schade aan spullen door deze aanvullende verzekering vergoed. Per gebeurtenis is er een maximaal bedrag tot 1 miljoen verzekerd.

De aanvullende verzekering van Klaverblad

Een andere aanvullende verzekering is de verzekering voor verkeersrechtsbijstand. Door deze verzekering af te sluiten krijg je hulp op het moment dat je schade hebt, en krijg je hulp om er achter te komen wie de veroorzaker van deze schade is.

Maar ook als jij voor de rechter moet komen door een ongeluk word je geholpen door de verzekering. Hetzelfde geld voor als de politie besluit om jouw rijbewijs en/of auto in beslag te nemen door verschillende redenen.

Meer informatie over Klaverblad 

Deze verzekering is altijd zeer helder en eerlijk over zijn tarieven en dekkingen. Zo word de premie altijd vastgesteld op basis van een aantal tarieven.

Ten eerste word er gekeken naar de leeftijd van jou. Wanneer je jong bent, moet je namelijk vaak een iets hogere premie betalen. De tweede factor om jouw premie te betalen is de woonplaats van jou. In drukke gebieden met veel ongelukken word de premie immers hoger.

Vul de juiste gegevens in

Daarnaast is het belangrijk om jouw model van auto in te vullen, de waarde, en het gewicht van de auto. Op basis van deze factoren word de premie betaald.

De bonusmalus regeling van Klaverblad

Ook word er uiteraard rekening gehouden met de bonus-malus schaal. Op het moment dat jij een lange tijd schadevrij rijd kun je uiteraard een korting krijgen op je maandelijkse te betalen premie.

Wanneer je een lange tijd geen schade rijd, kun je een nog hogere korting krijgen op de maandelijkse premie prijs. Zo is het zo dat als je echt een lange tijd geen schade rijd je korting kan oplopen tot maar liefst 85%.

Geen eigen risico bij Klaverblad

Op het moment dat je alleen de WA verzekering afsluit dan hoef je hiervoor geen eigen risico te betalen.

Kies je echter voor een casco verzekering, dan is er wel een eigen risico van een bedrag van 100 euro. Echter is het zo dat wanneer je een lange tijd geen schade rijd, het eigen risico weg gaat. Hetzelfde geld voor de WA all in verzekering, hierbij is er ook geen eigen risico.

Vergelijker

Summary
Review Date
Reviewed Item
Klaverblad autoverzekering review
Author Rating
51star1star1star1star1star