Lancyr autoverzekering

Een goede auto verzekering afsluiten, dat doe je uiteraard bij Lancyr. Dit bedrijf heeft immers niet voor niets een goede en bekende naam.

Omdat je via het internet binnen 5 minuten een verzekering kunt afsluiten, is dit bedrijf perfect voor diegenen die het zo vervelend vinden om onnodig veel gegevens in te vullen om die nieuwe verzekering te kunnen afsluiten.

3 verschillende dekkingen bij Lancyr

Op de website kun je kiezen uit de 3 bekende dekkingen, namelijk de standaard WA verzekering, de WA + , WA all risk. Deze drie dekkingen kun je afsluiten op je mobiel, je pc en tablet.

Op het moment dat je een verzekering afsluit bij het bedrijf hoef je niet een lange tijd te wachten voordat je een bevestiging krijgt en de weg op kan. Bij Lancyr word namelijk de verzekering meteen geactiveerd en dus geld dekking meteen wat inhoud dat je direct de weg op kan.

Verschillende mogelijkheden bij Lancyr

Op basis van verschillende gegevens zoals je leeftijd, de auto die je rijd, en het aantal kilometers da je per rijd kun je kiezen voor een verzekering die bij jou past. Naar aanleiding van deze standaard verzekering kun je ook kiezen uit verschillende aanvullende auto verzekeringen zodat je meer dekkingen vergoed kunt krijgen.

Goede prijs kwaliteitverhouding Lancyr

De website zelf bied prijzen die zeer laag zijn, en Lancyr bevind zich dan ook in een goede concurrentie positie. De verzekering maakt onderdeel van het bekend a tot z pakket. In dit pakket kun je kiezen uit verschillende verzekeraars die allemaal diverse premies bieden en de beste verzekeringen voor alle situaties.

Andere verzekeringen bij Lancyr

Zo kun je er dus voor kiezen om ook je zorg verzekering, en andere verzekeringen, bij Lancyr af te sluiten. Op het moment dat je besluit om verschillende verzekeringen bij dit bedrijf af te sluiten kun je een mooie korting ontvangen op je totale maand premie voor alle verzekeringen, die kan oplopen tot maar liefst 15%.

Premies van Lancyr

Op de website kun je kiezen voor de WA dekking, de Wa + beperkte casco en de WA + volledige casco. Met de standaard wa verzekering word de schade aan auto’s van anderen vergoed.

Met de WA+ verkeer je ook schade aan je eigen auto en met de WA volledige casco krijg je vergoedingen voor jouw auto en word de schade vergoed door weer, diefstal, brand en door een aanrijding met een dier. Bij deze all risk verzekering word daarnaast ook vandalisme vergoed.

Voordelen van dit Lancyr

Er zijn verschillende voordelen waarom je hier een verzekering zou moeten afsluiten. Een belangrijke reden is dat je helemaal geen eigen risico hebt. Hierdoor kom je nooit hoog in de kosten te zitten, en bij een schade ben je dan niet veel geld kwijt.

Op het moment dat blijkt dat deze verzekering toch niet voor jou is geschikt, kun je hem dagelijks opzeggen. Deze opzegging gaat simpel, en je hoeft dan ook niet tientallen formulieren in te vullen om de verzekering op te kunnen zeggen. Bekijk ook andere verzekeringen zoals ASR, Nationale Nederlanden en Ditzo.

De nieuwwaarde regeling van Lancyr

Ook is er een nieuwwaarde regeling wat inhoud dat je de waarde van een nieuwe auto vergoed kunt krijgen. Bij een all risk verzekering kun je deze waarde dan ook vergoed krijgen. En op het moment dat jouw auto schade heeft, en deze word gerepareerd, krijg je uiteraard een vervangende auto.

Altijd een gelijkwaardige auto bij Lancyr

Met de verzekering van dit bedrijf krijg je altijd een gelijkwaardige auto die een gelijke waarde heeft als de auto die je hebt verzekerd. Daarnaast krijg je ook altijd een vervangend vervoer op het moment dat jouw auto gerepareerd word. Dit vervangende vervoer krijg je volledig gratis, en word dan ook meteen geregeld.

De mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen bij Lancyr

Veel klanten kiezen er dan ook voor om een aanvullende auto verzekeringen af te sluiten. Zeker op het moment dat je veel kilometers maakt, en de kans op een ongeluk dus groter is, is het belangrijk om een aanvullende verzekering af te sluiten die goed bij jou past.

Kies bijvoorbeeld voor een no claim beschermer waardoor jij jouw auto kunt verzekeren met een zogenaamde no claim bescherming.

Door hier elke maand een bedrag voor te betalen, word de premie niet verhoogd in het geval dat je schade rijd.

Meestal moet je namelijk een hogere premie per maand betalen na een schade, maar dat is dus nu niet meer het geval. Een andere aanvullende verzekering waarvoor je kunt kiezen is de inzittendenverzekering.

De passagier en schade bij Lancyr

Op het moment dat een passagier bij jouw in de auto schade krijgt aan zijn of haar spullen en/of aan zich zelf dan word er een schade bedrag uitgekeerd. Wel zo handig op het moment dat je vaak met inzittenden in de auto rijd. Ook kun je kiezen voor de rechtsbijstandverzekering verkeerd. Op het moment dat er een schade ontstaat kan het natuurlijk goed zo zijn dat jij en de andere partij er het niet mee eens zijn.

De schuldige van het ongeluk

Om dan te bepalen wie de schuldige van het ongeluk is, en wie de korten op zich moet nemen, kan een heel gedoe zijn. De rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer zorgt ervoor dat je op het moment van een schade hulp krijgt door een professional die alles oplost en de zaak eens goed bekijkt.

De mogelijkheid om een tweede auto te verzekeren

Daarnaast tellen het aantal schadevrije jaren dat jij rijd per persoon, en dit aantal jaren telt dus niet op basis per auto. Wel is het zo dat op het moment dat jouw partner een tweede auto wilt kopen, je kunt profiteren van de gunstige tarieven en de bonus malus ladder die je op dat moment al hebt.

Lancyr en korting

Bij het kopen van een tweede auto voor jouw partner kun je profiteren van deze korting, zodat je veel goedkoper uit bent. Om te kunnen profiteren van deze tweede auto voor jouw partner, met de gunstige bonus maler ladder tarieven, kun je deze verzekering altijd bellen.

Bij de verschillende auto verzekeringen kun je zelf de hoogte van het eigen risico bepalen. Op het moment dat je het eigen risico op zijn maximaal zet, zal dit resulteren in een lagere premie prijs.

Vergelijker

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lancyr Autoverzekering review
Author Rating
51star1star1star1star1star