Nationale Nederlanden autoverzekering

Om een Nationale Nederlanden autoverzekering af te sluiten is het belangrijk om te kiezen voor de juiste dekking. Net als bij de meeste verzekeringen heb je bij de NN de keuze uit verschillende soorten dekkingen en ook verschillende aanvullende autoverzekeringen.

Zo kun je kiezen voor de wa dekking, die wettelijk verplicht is en ook wel de goedkoopste autoverzekering word genoemd.

WA Extra van de Nationale Nederlanden

Daarnaast kun je bij de Nationale Nederlanden ook kiezen voor een wa extra verzekering. Met deze verzekering kun je je verzekeren tegen veel meer gevallen dan alleen de standaard wa verzekering.

Op het moment dat je verzekerd wilt zijn voor alle soorten van schade zoals diefstal, en schade door een storm en brand, dan is het belangrijk om te kiezen voor de allrisk verzekering.

De WA Verzekering van de Nationale Nederlanden

Voor een vrij lage premie per maand kun je de WA verzekering afsluiten bij de Nationale Nederlanden. Het voordeel van deze verzekering is dat de schade aan spullen van anderen en letsel aan andere personen door jouw auto vergoed word.

Daarnaast is er ook een hulp van 24 uur per dag bij ongelukken. Deze hulp geld ook in het buitenland. Tot slot kun je rekenen op een persoonlijke schade manager die ervoor zorgt dat alles goed en snel verloopt, bij een schade.

WA Extra van Nationale Nederlanden

Veel auto bestuurders willen toch wel met een veilig gevoel de weg op gaan. De WA verzekering bied natuurlijk niet dekking op veel gebieden, en daarom kiezen veel bestuurders ervoor om de WA extra af te sluiten. De WA extra word ook wel de WA plus genoemd. Met deze verzekering verzeker je je naast de gevallen bij de wa, ook voor schade die ontstaat door rook en brand, door storm regen en hagel of dieren op de weg.

Ook in het geval van diefstal goed verzekerd

Maar ook in het geval dat een auto word gestolen door diefstal of door joyriding word dit vergoed. Tot slot worden ook verschillend barsten, sterretjes en putjes in de autoruit vergoed. Het maakt dan ook niet uit hoe deze ontstaan zijn.

In alle gevallen worden deze vergoed. Daarnaast kun je ook de nieuwwaard een/of de occasionwaarde van de auto voor 1 jaar terug krijgen in het geval dat je de WA extra hebt afgesloten. Op het moment dat je echt met een veilig gevoel de weg op wilt gaan, dan is is de WA Casco, ook wel de WA All in genoemd, waarschijnlijk de beste oplossing voor jou.

De WA Volledig Casco van Nationale Nederlanden

Deze allrisk verzekering kost wel het meeste, mar is vaak wel het voordeligst t.o.v. eventuele schade en ongelukken die kunnen gebeuren.

Zeker bij een nieuwe en/of dure auto kan schade hoog oplopen in de kosten. Een volledige verzekering zorgt er dan ook voor dat u met een fijn gevoel de weg op kunt gaan.

Schade vergoeden die je zelf aan je auto toebrengt

Bij de WA Casco verzekering van de Nationale Nederlanden krijg je de schade vergoed die je zelf aan de auto toebrengt. Maar ook in het geval dat er een defect is aan jouw auto, word deze opgelost door de NN.

Zij kunnen dan ervoor zorgen dat jij een vervangende auto krijgt en/of dat het probleem snel word opgelost, zodat je gewoon weer de weg op kan gaan. Daarnaast krijg je de nieuwwaarde en/of de occasionwaarde van de auto voor maar liefst 2 jaar vergoed.

De aanvullende verzekeringen bij Nationale Nederlanden

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullende verzekering. Bij de NN kun je kiezen voor een schadeverzekering inzittenden zodat letselschade en ook schade aan spullen van de bestuurder en de passagier vergoed kan worden.

De verkeersschade verzekering van Nationale Nederlanden

Daarnaast bied de Nationale Nederlanden ook nog de Verkeersschade verzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat de schade vergoed word dat ontstaat na een ongeluk met bijvoorbeeld een fietser of skater.

En in het geval dat het niet duidelijk wie een bepaald ongeluk veroorzaakt heeft, en je hiervoor toch goed verzekerd wilt zijn, dan raden we de rechtsbijstandverzekering motorruigten aan zodat je zeker weet dat een conflict in dit geval goed opgelost kan worden.

Meer informatie over de verschillende soorten premies en dekkingen

Op het moment dat je een probleem met je auto hebt en/of schade hebt is het belangrijk om direct contact op te kunnen nemen met iemand die je belt. Om dan naar de klantenservice te bellen en vervolgens lang in de wachtrij te wachten voordat je een persoon kunt bereiken, is natuurlijk geen goede oplossing.

Een persoonlijke schademanager

Zo krijg je bij de NN altijd een schademanager die persoonlijk aan jou word gekoppeld. Deze manager is dan ook de eerste persoon die jij moet aanspreken op het moment dat er iets mis is met jouw auto. Jij hoeft je hier dan ook helemaal geen zorgen meer komt e maken.

De nieuwwaarde

Daarnaast is er een zeer goede dekking bij de NN dat je bij een all risk verzekering de nieuwwaarde voor maar liefst 2 jaar terug kunt krijgen. Veel verzekeringen bieden slechts een aantal maanden, of maximaal 1 jaar, en NN heeft dan ook een zeer goede positie t.o.v. concurrenten door aar liefst 2 jaar lang de nieuwwaarde terug te geven. Let goed op welke verzekering je kiest omdat voorwaarden van Ditzo, Avero, Klaverblad en Nowgo verschillen sterk.

De kwaliteit van Nationale Nederlanden

Verder is het belangrijk om te weten dat de verzekering de kwaliteit erg belangrijk vind. Daarom zorgen zij ervoor dat jij altijd tevreden bent.

Op het moment dat je toch niet tevreden bent met de verzekering, en hoe zij de schade hebben afgehandeld, dan kun je een klacht indienden en hierdoor een maandpremie maar liefst 4x goed vergoed krijgen.

Grote kortingen 

Erg fijn, wanneer je toch echt niet tevreden bent. Verder bied de NN ook die mogelijkheid om een grote korting te geven op de premie die jij maandelijks moet betalen.

Wanneer je een lange tijd helemaal schade vrij rijdt en geen ongelukken krijgt en geen schade claimt dan kun je een flinke korting krijgen.

Zou zijn er verschillende klanten bij de NN die een korting hebben die oploopt tot maar liefst 85%. Dit scheelt natuurlijke erg veel geld, en hierdoor bent u dan ook goedkoop uit.

Vergelijker

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nationale Nederlanden vergelijken
Author Rating
51star1star1star1star1star