NowGo autoverzekering

Om een goede en betrouwbare autoverzekering te vinden met een goede premie, dan kan nog een hele klus zijn. Gelukkig bied NowGo een groot aanbod aan verschillende auto verzekeringen die goed betaalbaar zijn

Zeker in vergelijking met andere aanbieders, hebben zij lage premies. Een ander voordeel van NowGo is het feit dat je altijd makkelijk een verzekering bij hun kunt afsluiten. Dit kun je dan ook doen ten alle tijden, online, of je kan ervoor kiezen om de klantenservice op te bellen.

Veel mensen vinden de basis verzekering niet voldoende en kiezen dan ook voor een aanvullende verzekering, om extra veilig de weg op te gaan. NowGo bied ook verschillende aanvullende auto verzekeringen aan, waar wij je iets meer over zullen vertellen.

Nog meer voordelen van Nowgo

Doordat het bedrijf nieuw is, kunnen ze goede tarieven bieden. Het bedrijf vind het erg belangrijk dat het afsluiten van een verzekering transparant en gemakkelijk gebeurt.

Op veel websites is het vaak een heel gedoe om een verzekering af te sluiten, en hier dus niet. Daarnaast word je goed toegelicht over de verschillende dekkingen en ook over hoe het product precies in elkaar zit.

Hierdoor helpt NowGo jou als het ware met het kiezen van de beste verzekering. Ook zijn de prijzen dus altijd zeer scherp te noemen en zijn er regelmatig aanbiedingen waardoor je met extra korting een autoverzekering kunt afsluiten. Kijk ook even bij verzekeringen als Ditzo, ASR, Nationale Nederlanden en Delta Lloyd.

De autoverzekeringen van Nowgo

Net als bij de meeste verzekeringen heb je bij dit bedrijf de keus uit 3 verschillende pakketten. Zo kun je kiezen voor het WA pakket dat het meest word gekozen en geen eigen risico heeft.

Dit pakket zorgt ervoor dat schade aan eigendommen van anderen word vergoed en ook eventueel letsel aan een andere persoon word in dit pakket vergoed. Vooral veel auto’s die al ouder zijn dan 10 jaar kiezen ervoor om dit pakket te nemen. Een ander pakket dat je uiteraard kunt afsluiten is het beperkte casco pakket.

Dit pakket van Nowgo is populair

Dit pakket word vaak gekozen voor auto’s die al zo’n 6 tot 10 jaar oud zijn. Bij dit pakket heb je de mogelijkheid om zelf een eigen risico te selecteren die je zelf omhoog of omlaag kunt verschuiven.

De schade aan eigendommen van anderen en letsel word vergoed in dit pakket. Daarnaast word ook de schade die ontstaat door diefstal, brand en botsing met dieren vergoed.

Dit geld niet voor de WA verzekering. Maar ook schade die kan ontstaan door een stevige storm of hagel bui word volledig vergoed.

De Allrisk verzekering van NowGo

Een van de meest gekozen verzekeringen is de all – risk verzekering, wat natuurlijk erg logisch is. Met de all risk verzekering kun je zelf de hoogte van je eigen risico kiezen, en daarnaast word schade aan eigendommen van anderen en aan andere personen vergoed.

Schade door diefstal & Nowgo

Net als bij de WA casco krijg je ook bij de all risk verzekering schade door een diefstal die word gepleegd, een brand met schade als gevolg en een botsing met dieren ,volledig vergoed.

Een zeer belangrijk onderdeel wat vergoed word bij de all risk verzekering, en niet bij de andere twee verzekeringen, dat is het feit dat schade aan je eigen auto vergoed word.

Schade aan de auto, wat nu?

Op het moment dat jij schade krijgt aan je eigen auto is het immers zonde als deze ook niet betaald word. Zeker op het moment dat je een wat nieuwere auto hebt is het belangrijk om deze goed te vergoeden.

De volledige casco verzekering word dan ook vaak gekozen tot auto’s die vrij nieuw zijn, hierbij hebben we het over alle auto’s die in de laatste 6 jaar zijn gekocht.

De All Risk verzekering van Nowgo

Daarnaast kun je met de all risk verzekering een vergoeding krijgen op het moment dat je slipt met de auto, op het moment dat je om slaat met de auto en/of te water raakt met de auto. In deze gevallen ben je hier helemaal voor verzekerd en zal je het schade bedrag dus terug krijgen.

Risico

Om te bepalen welke verzekering het beste voor jou is, is het belangrijk om na te gaan hoevaak jij in de auto rijd en onder welke omstandigheden dit zijn.

De locatie speelt ook een rol

Woon je bijvoorbeeld in een gebied waar er veel auto ongelukken plaatsvinden, en je rijd veel kilometeres, dan is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor een allrisk verzekering zodat je dadelijk niet met torenhoge kosten komt te zitten.

Maar op het moment dat je bijna nooit schade rijd, niet zo veel rijd en/of vrij rustig en voorzichtig rijd, dan is waarschijnlijk een WA verzekering voldoende.

De all risk verzekering van Nowgo

Echter kun je altijd het beste kiezen voor een allrisk verzekering, zeker bij een nieuwe auto, je kunt dan echt met een gerust hart de weg op.

Daarnaast is er natuurlijk nog het belangrijke voordeel dat je omhoog kunt gaan op de malus ladder, wanneer je een aantal jaren schadevrij rijd. Hierdoor hoef je minder geld te betalen en ben je na verloop van tijd ook minder geld kwijt aan de maandelijkse premie die je dient te betalen.

Aanvullende verzekeringen

Uiteraard kun je ook nog een paar aanvullende verzekeringen af sluiten zodat je nog beter de weg op kunt.

De schadeverzekering inzittenden vergoed alle schade aan het letsel en aan spullen van de bestuurder en de inzitten. De ongevallenverzekeringen vergoed op het moment dat een bestuurder of inzittende tijdens een ongeval invalide word en/of komt te overlijden.

Pechhulp Nederland en Nowgo

Ook kun je kiezen voor Pechhulp Nederland, zodat je meteen word geholpen op het moment dat je met pech staat. Hetzelfde geld voor Pechhulp Europa, ideaal wanneer je ergens in Europa zit, en onverwachts pech krijgt.

Een juridisch verschil en Nowgo

Bij ongelukken kan er soms een grote verschil ontstaan en verschillende verhalen over het ongeval zelf. Door te kiezen voor een rechtsbijstand voor de auto krijg je een juridische bijstand die ervoor zorgt dat de waarheid naar boven komt.

Deze persoon kost natuurlijk veel geld, en de rechtsbijstand voor de auto vergoed dan ook de advocaat en daarnaast ook de proceskosten. Tot slot kun jee ok kiezen voor een verlengde nieuwaarde wat inhoud dat als je auto jonger dan 1 jaar is, je deze nieuwaarde termijn met 3 jaar kunt verlengen.

Vergelijker

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nowgo autoverzekering review
Author Rating
51star1star1star1star1star